Islanninhevosten huumaa

Tallimme toiminta alkoi syyskuussa 2014, kun Johanna valmistui Ypäjältä ja perusti oman yrityksen kotitilalleen Väänteelle. Johanna perheineen on asunut Väänteellä jo vuodesta 2003 ja koko sen ajan Johannan omat hevoset ovat asuneet samassa pihapiirissä. Ratsastustallitoiminnan alkaessa myös hevosmäärä kasvoi, ja tallilla asuu nykyään 15 ihanaa issikkaa ja sen lisäksi maailman mainioin Manta, shettisristeytys, Niilo, suloinen ja säpäkkä shettisruuna sekä "minit", Suzy ja Essi.

Hevosten hyvinvointi on tallimme toiminnan perusedellytys. Hevosemme rokotetaan ja madotetaan säännöllisesti, sekä raspataan tarpeen mukaan 1-2 kertaa vuodessa. Sen lisäksi hevosemme kengitetään ja/tai vuollaan säännöllisesti. Hevosemme myös liikkuvat ja lepäävät sopivassa suhteessa ja saavat tarvittaessa hierontaa, osteopaattista hoitoa, akupunktiota tai kranio-sakraalihoitoja.

Tallillamme pidetään hyvää huolta myös ihmisistä. Tänne olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, ja saat harrastaa mukavasti omalla tasollasi, olitpa sitten rauhallisista maastoista nautiskelija tai jo kokeneempi askellajiratsastaja.

Tallimme arvot:

  • hevosten hyvinvointi
  • ihmisten hyvinvointi
  • kiireettömyys
  • turvallinen ympäristö harrastaa monipuolisesti
  • avoimuus, iloisuus ja rehellisyys