Hevoskesä 2024

Sydänkavion KYMMENES leirikesä! Olitpa sitten pieni tai jo vähän isompi ratsastaja, vasta-alkaja tai pidemmälle edennyt, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Kaikilla leireillämme hevostellaan monipuolisesti kuunnellen ja toteuttaen leiriläisten toiveita ja haaveita; harjoitellaan issikoiden askellajeja, huristellaan maastossa tason mukaan, joka päivä leiriläiset pääsevät osallistumaan päivittäiseen tallin- ja hevosen hoitoon , harjoitellaan tasapainoa tempputunnilla sekä opetellaan hevosmiestaitoja. Voimme järjestää toiveesta estetunnin, yömaaston, vikellystä, ilman satulaa ratsastusta, leikkitunnin, kärryajelua jne. Agility ja Match-show ovat myös suosittua leiritouhua. Lisäksi jokaisella leirillä mahdollista myös askarrella, mikäli vaikka säät sateiset. Leirin aikana järjestämme myös leirikasteen, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Jokaisella leirillä pidämme myös leikkimielisen leirikisan. 

Tallillamme on säiden salliessa mahdollisuus uida sekä uittaa shettiksiämme Väänteenjoen rannassa ja pienessä lammessa, jonka olemme tehneet hevosille, joten otathan uimapuvun mukaasi. Mukaan tulee pakata myös ratsastukseen sopivat varusteet sekä vaihtovaatteet, makuupussi ja/tai petivaatteet, oma aluslakana ja tyynyliina, pyyhe ja omat hygieniatarvikkeet ja mahdolliset lääkkeet. Aurinkoisen sään varalta on hyvä ottaa mukaan oma juomapullo, aurinkosuojavoidetta ja hattu, ja paarmojen/hyttysten varalta ötökkäkarkoite.

Leirillä otamme leirikuvat oman suosikkihepan kanssa ja kuvaan saa mielellään ottaa "kuvausvaatteet", esim. peruukkia, kesämekkoa, naamiaisasua, ihan mitä itse haluaa =) 

Leirihintaan sisältyy majoitus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala (huom! ensimmäisenä päivänä ei aamiaista, eikä viimeisenä päivänä päivällistä/iltapalaa).  Leireillä on majoituskäytössä leirihuoneen ja vankkurin lisäksi myös iso kesämökki lähellä tallia. 

Tallin yhteydessä palveleva leirikioski on avoinna jokaisen leirin aikana. Sieltä voit halutessasi ostaa pientä naposteltavaa.

Päiväleirit sopivat kaiken tasoisille. Kesän päiväleirien iltapäiväohjelma eri teemoin, joten varaa vaikka paikka kesän jokaiselle päiväleirille. 

TÄRKEÄÄ: Ilmoittaudu leirille: www.hopoti.com

HUOM! Kaikki leirimme alkavat ensimmäisenä päivänä klo 10 ja päättyvät viimeisenä leiripäivänä n. klo 16.00, ellei toisin ilmoiteta. Hopotista näet tarkat aloitus ja lopetusajat.

Ikäraja leireille on 7 vuotta, ellei toisin mainita. Jokaiselle leirillemme mahtuu max 12 osallistujaa.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua. Maksuja ei palauteta peruutuksen vuoksi, mutta sairaustapauksessa voit saada hyvityksen maksuista toiseen leiriin tai irtotunteihin puolen vuoden sisällä. 

* Joulukuun 2023 loppuun mennessä varatuista leireistä saat -10%:n alennuksen. 

* Samasta taloudesta tuleville annamme myös -5%:n alennuksen (yksi alennus/talous, alennuksia ei voi yhdistää toisiin alennuksiin )

Edellisvuosina leirimme ovat täyttyneet nopeasti, varmista oman paikkasi suosituilta leireiltämme!

Tervetuloa tekemään vuoden 2024 leirikesästämme ikimuistoinen!

Kesä 2024 julkaistaan joulukuun aikana.

Leiri 1. 

Leiri 2.

Leiri 3.

Leiri 4.

Leiri 5.

Leiri 6.

Leiri 7.

Leiri 8. 

Huom! Mikäli sinulla on erityisruokavalio lisäämme leirinhintaan +30€, ilmoita siitä sähköpostiin sydankavio@gmail.com

Leiri toteutuu vähintään 5 leirililäisellä.