Hevoskesä 2024

Sydänkavion KYMMENES leirikesä! Olitpa sitten pieni tai jo vähän isompi ratsastaja, vasta-alkaja tai pidemmälle edennyt, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Kaikilla leireillämme hevostellaan monipuolisesti kuunnellen ja toteuttaen leiriläisten toiveita ja haaveita; harjoitellaan issikoiden askellajeja, huristellaan maastossa tason mukaan, joka päivä leiriläiset pääsevät osallistumaan päivittäiseen tallin- ja hevosen hoitoon halutessaan, harjoitellaan tasapainoa tempputunnilla sekä opetellaan hevosmiestaitoja. Voimme järjestää toiveesta vikellystä, ilman satulaa ratsastusta, leikkitunnin, kärryajelua,maastoratsastusta, Inrinzeniä jne. Agility ja Match-show ovat myös suosittua leiritouhua. Lisäksi jokaisella leirillä mahdollista myös askarrella, mikäli vaikka säät ovat sateiset. Leirin aikana järjestämme myös leirikasteen, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Jokaisella leirillä pidämme myös leikkimielisen leirikisan. 

Tallillamme on säiden salliessa mahdollisuus uittaa shettiksiämme sekä minejä pienessä lammessa, jonka olemme tehneet hevosille, joten otathan uimapuvun mukaasi. Mukaan tulee pakata myös ratsastukseen sopivat varusteet sekä vaihtovaatteet, makuupussi ja/tai petivaatteet, oma aluslakana ja tyynyliina, pyyhe ja omat hygieniatarvikkeet ja mahdolliset lääkkeet. Aurinkoisen sään varalta on hyvä ottaa mukaan oma juomapullo, aurinkosuojavoidetta ja hattu, ja paarmojen/hyttysten varalta ötökkäkarkoite.

Leirillä otamme leirikuvat oman suosikkihepan kanssa ja kuvaan saa mielellään ottaa "kuvausvaatteet", esim. peruukkia, kesämekkoa, naamiaisasua, ihan mitä itse haluaa =) 

Leirihintaan sisältyy majoitus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala (huom! ensimmäisenä päivänä ei aamiaista, eikä viimeisenä päivänä päivällistä/iltapalaa).  Leireillä on majoituskäytössä leirihuoneen ja vankkurin lisäksi myös iso kesämökki lähellä tallia. 

Tallin yhteydessä palveleva leirikioski on avoinna jokaisen leirin aikana. Sieltä voit halutessasi ostaa pientä naposteltavaa.

TÄRKEÄÄ: Ilmoittaudu leirille: www.hopoti.com

HUOM! Kaikki leirimme alkavat ensimmäisenä päivänä klo 10 ja päättyvät viimeisenä leiripäivänä n. klo 16.00, ellei toisin ilmoiteta. Hopotista näet tarkat aloitus ja lopetusajat.

Ikäraja leireille on 7 vuotta, ellei toisin mainita. Jokaiselle leirillemme mahtuu max 12 osallistujaa.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua. Maksuja ei palauteta peruutuksen vuoksi, mutta sairaustapauksessa voit saada hyvityksen maksuista toiseen leiriin tai irtotunteihin puolen vuoden sisällä. 

* Joulukuussa 2023 varanneille "joululahjaksi" lahjakortti 1h kenttä- tai maastotunnille. (Voimassa maaliskuun 2024 loppuun)

Samasta taloudesta tuleville annamme -5%:n alennuksen (yksi alennus/talous, alennuksia ei voi yhdistää toisiin alennuksiin)

Useasti kuulemme toiveen, että leiri kestäisi pidempään. Tänä kesänä on mahdollista varata 3+2 päivää ja kahden leirin välinen yö "kaupanpäälle".

Leirikirje lähetetään Hopotista ennen leiriä.

Edellisvuosina leirimme ovat täyttyneet nopeasti, varmista oman paikkasi suosituilta leireiltämme!

Tervetuloa tekemään vuoden 2024 leirikesästämme ikimuistoinen!

3.-5.6. Toiveleiri, (jatko-edistyneet), 390€

6.-7.6. Perusleiri, (alkeis-jatko), 270€

10.-11.6. Perusleiri, (alkeis-jatko), 270€

12.-14.6. Toiveleiri, (jatko-edistyneet), 390€

17.-18.6. Perusleiri (alkeis-jatko), 270€

24.-26.6. Toiveleiri (jatko-edistyneet), 390€

27.-28.6. Heppahöperöiden Alkeisleiri, 270€

Hinnat (sis.alv)
Varausmaksu 100€
Erikoisruokavalio +30€. Ilmoita tämä heti ilmoittauduttuasi. (tästä lähetetään erillinen lasku)

Leiri 7.

Leiri 8. 

Huom! Mikäli sinulla on erityisruokavalio lisäämme leirinhintaan +30€, ilmoita siitä sähköpostiin sydankavio@gmail.com

Leiri toteutuu vähintään 5 leirililäisellä.